tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post470192768671153363..comments2024-03-23T19:55:12.054+01:00Comments on Ezt fald fel!: Toros káposzta házi savanyítású káposztábólMedve Zsolthttp://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-71971019379009288982016-01-05T17:03:15.531+01:002016-01-05T17:03:15.531+01:00Ez butaság, nem tudom honnan szeded. Már az iskolá...Ez butaság, nem tudom honnan szeded. Már az iskolában is tanultunk, hogy megközelítőleg az emberi test 70%-a víz. A hússzövetek nagy része is víz, és sütéskor/főzéskor ez a víz távozik a szövetekből. Ezért megy össze a hús főzéskor, sütéskor. Annak, hogy a hús mennyi vizet ereszt, semmi köze ahhoz, hogy tápot, moslékot, vagy éppen kukoricát evett a malacka... :)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-51134924574165522142015-12-21T06:34:35.225+01:002015-12-21T06:34:35.225+01:00Ha a hus levet engedd,az tápos malacka volt.Ha a hus levet engedd,az tápos malacka volt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-77189091064270680032014-04-02T18:39:08.451+02:002014-04-02T18:39:08.451+02:00Ügyes trükk, köszönjük a tippet! :-)Ügyes trükk, köszönjük a tippet! :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-7057965171460436422014-03-27T20:17:20.127+01:002014-03-27T20:17:20.127+01:00Mi is nagyon szeretjük,főleg téli kaja nálunk.Én a...Mi is nagyon szeretjük,főleg téli kaja nálunk.Én a káposztát a sütőben párolom készre,majd keverem össze,és megint a sütőbe rakom.Ez azért kényelmes,mert nem kell kevergetni állandóan.Anyukám Téglási lány volt,és tőle vettem át a receptet.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03963380048934947307noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-87458842646749386772014-02-22T17:52:34.153+01:002014-02-22T17:52:34.153+01:00Úgy is biztosan nagyon finom lehet... :-)Úgy is biztosan nagyon finom lehet... :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-56184603071387554882014-02-22T17:11:26.764+01:002014-02-22T17:11:26.764+01:00Imádom!Én is így készítem csak reszelt vöröshagymá...Imádom!Én is így készítem csak reszelt vöröshagymával és sok fokhagymával sütöm a húst.Maryannahttps://www.blogger.com/profile/00622132859011604297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-27559420859132657452013-12-27T08:22:28.696+01:002013-12-27T08:22:28.696+01:00Szervusz! Köszönöm, hogy írtál. Igen, nagyon finom...Szervusz! Köszönöm, hogy írtál. Igen, nagyon finom a toros káposzta, és így, teljesen egyszerűen a legfinomabb. Amennyiben pedig a káposzta megfelelően volt fűszerezve, valóban semmit sem kell hozzáadni a készülő ételhez... :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-66923268276871858642013-12-17T17:18:52.307+01:002013-12-17T17:18:52.307+01:00Nagyon jó ! Én is hasonlóan készítem a torost , ( ...Nagyon jó ! Én is hasonlóan készítem a torost , ( Debrecen és környéke ) csak én annyiban térek el , hogy a hús félfőzés közben adom hozzá a " házi savanyú káposztát ". (kevés sót használok a hús félfőzéséhez ) Fűszerezés nélkül , mert már a savanyú káposzta meg kapott minden fűszert . ( bors . babérlevél , birsalma , torma ) .A kettő együttes további főzése folytán az ízek nagyon finoman össze érnek ! Diószótorozás- kor nincs idő külön - külön főzőcskézni , a legegyszerűbb és nagyon finom ! <br />Különben gratulálok a babához és jó egészséget az egész családnak . T.S Anonymousnoreply@blogger.com