tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post6541795679058205269..comments2024-03-23T19:55:12.054+01:00Comments on Ezt fald fel!: Klasszikus Somlói galuska, avagy a magyar világsztárMedve Zsolthttp://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-83872540447075057192021-02-20T20:13:29.691+01:002021-02-20T20:13:29.691+01:00Köszönjük a tippet. :)Köszönjük a tippet. :)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-24267094063117966542021-02-13T22:43:06.706+01:002021-02-13T22:43:06.706+01:00Köszi a receptet. Épp "félúton" vagyok v...Köszi a receptet. Épp "félúton" vagyok vele. Viszont én az alapöntetbe, miután kihült öntöm bele a rumot.<br />Legalább marad benne némi "móka".<br />😄<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09018987841984781994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-84297837704186805312019-12-28T17:24:34.026+01:002019-12-28T17:24:34.026+01:00Szia! Nem, nem sok. Tudom, ma cukorfóbia a trendi,...Szia! Nem, nem sok. Tudom, ma cukorfóbia a trendi, de az édességnek édesnek kell lenni. Mi sem eszünk mindennap ennyi cukrot, de időnként belefér. Állítom, hogy a feleségem Somlóiánál nincs finomabb, és cseppet sem tűnik túlcukrozottnak. De ha te kevesebb cukorral szereted, készítsd úgy. De szerintünk így tökéletes az íz-élmény. :) Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-4367804989678356852019-12-28T15:25:27.098+01:002019-12-28T15:25:27.098+01:0060 dkg cukor összesen? Nem sok ez?60 dkg cukor összesen? Nem sok ez?Andihttps://www.blogger.com/profile/15832474986158826666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-85639971755515329142015-09-29T07:54:37.762+02:002015-09-29T07:54:37.762+02:00Nekünk is az egyik kedvenc sütink. :-)Nekünk is az egyik kedvenc sütink. :-)Medvéné Adamóczki Dórahttps://www.blogger.com/profile/04166416061580809014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-26189578783694939432015-09-28T20:36:37.035+02:002015-09-28T20:36:37.035+02:00Én mindig így készítem ,nagyon finom.A család és a...Én mindig így készítem ,nagyon finom.A család és a barátok mindig ezt kérik.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-83895293464888075152015-09-28T14:08:44.199+02:002015-09-28T14:08:44.199+02:00És valóban... pótoltam. :-)És valóban... pótoltam. :-)Medvéné Adamóczki Dórahttps://www.blogger.com/profile/04166416061580809014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-61863176314056542792015-09-25T15:05:20.021+02:002015-09-25T15:05:20.021+02:00Az eredeti receptúra szerint a rétegek között szer...Az eredeti receptúra szerint a rétegek között szerepel dió is, azt kifelejtetted? .....vagy én vagyok ennyire figyelmetlen?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12829144987334661803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-35592681850066608642013-11-12T06:51:46.321+01:002013-11-12T06:51:46.321+01:00Köszönjük az észrevételt, úgy is biztosan nagyon j...Köszönjük az észrevételt, úgy is biztosan nagyon jó. :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-76493876887014409442013-11-11T10:43:31.615+01:002013-11-11T10:43:31.615+01:00Egy meg jegyzésem van.Nem keményítőt használok ,ha...Egy meg jegyzésem van.Nem keményítőt használok ,ha nem lisztet a vanília krémhez.nemes balázsnéhttps://www.blogger.com/profile/15445763021830203700noreply@blogger.com