tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post880717584318965659..comments2024-03-23T19:55:12.054+01:00Comments on Ezt fald fel!: Pizzaszósz készítése házilag – finom házi pizzakrém télireMedve Zsolthttp://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-56005143069115269172021-10-07T11:54:47.140+02:002021-10-07T11:54:47.140+02:00Megosztanád velem is a te receptedet? Van, aki süt...Megosztanád velem is a te receptedet? Van, aki sütőben készíti, erdekes. Köszönöm előre is!Berika1https://www.blogger.com/profile/08196841199373398928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-32395068518753139042021-07-04T08:31:20.599+02:002021-07-04T08:31:20.599+02:00Nem is kell fejre fordítgatni. Ez egy régi beidegz...Nem is kell fejre fordítgatni. Ez egy régi beidegződés, ami teljesen felesleges. A befőttes üveg tökéletesen zár, soha egyetlen befőzéskor sem fordítottam fejére egyetlen üveget sem. Mégis mindegyikben tökéletesen kialakult a vákuum, és mindegyik sokáig elállt. Akinek tönkement mégis, ott biztosan nem azért, mert nem állította fejre. A titok a megfelelő tisztatás, hogy lobogó forrón töltsük az üvegekbe az "anyagot", és azt azonnal zárjuk le, mielőtt elkezdene kihűlni. :)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-73885780452685897412021-05-09T18:40:14.638+02:002021-05-09T18:40:14.638+02:00Én nagyon nem szeretem a műanyagot enni. Szerintem...Én nagyon nem szeretem a műanyagot enni. Szerintem a fejrefordítással az a bajom, hogy a forróság a műanyagot meg " izéli" utána meg azt megetetem a csapatommal....<br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07932552615054229932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-67772249715315836512020-10-01T19:58:08.198+02:002020-10-01T19:58:08.198+02:00Az is megfelel. :)Az is megfelel. :)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-89994745945527238712020-08-25T14:12:07.458+02:002020-08-25T14:12:07.458+02:00Én hűtőtáskába teszem, nekem az a dunszt. Köszönöm...Én hűtőtáskába teszem, nekem az a dunszt. Köszönöm a receptet! alexzsuhttps://www.blogger.com/profile/02902413825976371462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-66896502510362048542019-07-12T07:42:37.905+02:002019-07-12T07:42:37.905+02:00Megfogom csináĺni mert már készitettem és fínom le...Megfogom csináĺni mert már készitettem és fínom lett.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05522703865962520259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-34401569299656018052018-10-23T12:12:44.326+02:002018-10-23T12:12:44.326+02:00Természetesen! :)Természetesen! :)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-54932025900743421832018-09-25T07:33:56.200+02:002018-09-25T07:33:56.200+02:00A paradicsomot nyersen teszed a paszírozóba?A paradicsomot nyersen teszed a paszírozóba?Fercsibercsihttps://www.blogger.com/profile/02124020803155070677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-59059783904627485442016-08-13T12:00:22.588+02:002016-08-13T12:00:22.588+02:00Szia! Mi sem mindig dunsztolunk, valóban eláll ané...Szia! Mi sem mindig dunsztolunk, valóban eláll anélkül is. De ez a fejre állítgatás semmit sem használ. Hiába mondogatom már egy ideje mindenhol :-) Mi nem fordítgatjuk fejre, és sokszor nem is dunsztolunk. Mégis eláll. A lényeg a tisztaság, a tisztaság, a tisztaság. És akkor el fog állni évekig! :-) Amúgy a takarók közé rejtés is dunsztolás, csak azt úgy hívják, hogy száraz dunszt! ;)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-18257911400667787272016-08-12T20:15:45.459+02:002016-08-12T20:15:45.459+02:00Köszönöm a receptet, meg fogom csinálni. Nem fogom...Köszönöm a receptet, meg fogom csinálni. Nem fogom dunsztolni, mert évek óta az a tapasztalatom, hogy forrón üvegbe töltve, csavaros üvegben lezárva, fejre fordított állapotban, talarók között lassan kihülve nem csak a lekvár, de a lecsó, paradicsomlé is eláll tartósítószer nelkül.<br />nagymamushttps://www.blogger.com/profile/04449358083739641236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-11615990243592646782016-06-09T19:22:47.516+02:002016-06-09T19:22:47.516+02:00Én mindenképpen a dunsztolást javasolnám, mert ebb...Én mindenképpen a dunsztolást javasolnám, mert ebben se tartósítószer, se sok cukor, mint a lekvárokban, se sok só, mint a zöldségkrémekben. Egyedül a tartós hőkezelés garantálja a tartósságot. Én ennél a receptnél nem hagynám el a dunsztolást. :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-46222935646722557982016-06-08T15:18:36.236+02:002016-06-08T15:18:36.236+02:00szeretném megkérdezni, hogy dunsztolás helyet nem ...szeretném megkérdezni, hogy dunsztolás helyet nem lehet felfordítani az üveget, mint amikor lekvárt készítünk és nem teszünk bele tartósító szert?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-58901471787293943222015-10-09T02:10:57.725+02:002015-10-09T02:10:57.725+02:00Én már kb. 15 éve főzök pizzakrémet. A 3 gyermekem...Én már kb. 15 éve főzök pizzakrémet. A 3 gyermekem nagyon szereti a pizzát, meleg szendvicset.Volt saját paradicsom, és befőzéskor kikísérleteztem. Én sokkal több ízesítőt tettem bele.Üres tormás üvegekbe tettem, és nagy fazékban kidunsztoltam. Felbontás után csak a hűtőben kellett tárolni, és ezért általában 1 alkalommal fel is használtam a felbontott üveget. Nagy sikere van még mindig. <br />ArankaTakacshttps://www.blogger.com/profile/07922114149208358009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-55011356192529143772015-09-28T14:13:39.308+02:002015-09-28T14:13:39.308+02:00Biztosan jól sikerült! :)Biztosan jól sikerült! :)Medvéné Adamóczki Dórahttps://www.blogger.com/profile/04166416061580809014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-30353636439008447252015-09-06T18:24:46.964+02:002015-09-06T18:24:46.964+02:00Éppen most állok neki valami paradicsomos szósznak...Éppen most állok neki valami paradicsomos szósznak, mert ivólevem már van, paradicsom meg rengeteg. Szóval tetszik, megcsinálom. A többiből pedig spagettiszósz lesz. Jöhet a tél - kicsit később.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03790329269410708491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-42723663840450950632015-09-06T01:10:48.627+02:002015-09-06T01:10:48.627+02:00Igen, van aki tesz bele zellert is, mi ebben pont ...Igen, van aki tesz bele zellert is, mi ebben pont nem szeretjük a zeller ízt, de biztosan úgy is kitűnő. :-) Köszönjük az elismerést ;-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-70760214017317367242015-09-01T15:51:24.015+02:002015-09-01T15:51:24.015+02:00Én is így készítem, azzal a különbséggel, hogy egy...Én is így készítem, azzal a különbséggel, hogy egy kis zellerlevelet is főzök bele. :) Nagyon jó recept...Annahttps://www.blogger.com/profile/03405400198966185099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-18223044109468979742015-08-13T19:01:11.789+02:002015-08-13T19:01:11.789+02:00Igazán nincs mit. Remélem, tetszeni fog. :-)Igazán nincs mit. Remélem, tetszeni fog. :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-60929202113986821282015-08-10T19:46:54.238+02:002015-08-10T19:46:54.238+02:00Köszönöm a receptet. Szerintem ki fogom próbálni, ...Köszönöm a receptet. Szerintem ki fogom próbálni, mert fiaim nagy pizza fogyasztók...horimarikahttps://www.blogger.com/profile/02965930991464011413noreply@blogger.com