tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post8972744404348740222..comments2024-03-23T19:55:12.054+01:00Comments on Ezt fald fel!: Házi eperlekvár recept - eperlekvár befőzése házilagMedve Zsolthttp://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-50082616586444376512020-10-01T19:10:32.429+02:002020-10-01T19:10:32.429+02:00Ennek igazán örülünk. :)Ennek igazán örülünk. :)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-83370726814617987382020-05-26T15:24:40.340+02:002020-05-26T15:24:40.340+02:00Én most csináltam meg és nagyon jol sikerültÉn most csináltam meg és nagyon jol sikerültAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13421156382211531670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-56255833060629394192017-06-28T10:56:05.802+02:002017-06-28T10:56:05.802+02:00Kedves Attila! Ez a mennyiség a teljesen érett, za...Kedves Attila! Ez a mennyiség a teljesen érett, zamatos szabadföldi eperhez lett mérve. Mi így szeretjük. ;-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-42268753871296467282017-06-24T06:31:54.717+02:002017-06-24T06:31:54.717+02:00minel erettebb a gyumolcs, annal kevesebb cukor ke...minel erettebb a gyumolcs, annal kevesebb cukor kell bele.<br />Attila Julian Szokehttps://www.blogger.com/profile/01863072769244302596noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-44032326659543641922016-06-09T19:48:16.412+02:002016-06-09T19:48:16.412+02:00Kedves Tünde! Köszönjük szépen az elismerő szavaka...Kedves Tünde! Köszönjük szépen az elismerő szavakat! :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-4066912955349450172016-06-01T15:01:54.324+02:002016-06-01T15:01:54.324+02:00Nagyon szépek lettek a lekvárok, én is igy szoktam...Nagyon szépek lettek a lekvárok, én is igy szoktam elkésziteni. Majerné Tünde<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06481810429129584252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-27448387589581195132016-05-21T11:59:44.389+02:002016-05-21T11:59:44.389+02:00A receptben le van írva. :)
A receptben le van írva. :)<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00662392178395616546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-12087170971445885632016-05-21T00:07:33.262+02:002016-05-21T00:07:33.262+02:004 kg eperből mennyi befőttesüvegnyi lekvár lesz?
4 kg eperből mennyi befőttesüvegnyi lekvár lesz?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17295900765811083815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-12005970364845188612015-06-10T05:20:22.989+02:002015-06-10T05:20:22.989+02:00Kedves Kati!
Mi minden évben olyan epret szedünk,...Kedves Kati!<br /><br />Mi minden évben olyan epret szedünk, amelyeken van még egy kicsike fehér rész. Ennek az oka, hogy szerintünk meg ilyenkor igazán ízes és zamatos. Szeretjük, hogy ilyenkor van még egy kis savanykás felhang az ízében, és ettől olyan harmonikus. A teljesen beérett eper szerintünk már nem olyan jó, túl édes... de úgy hiszem, ez egyéni ízlés kérdése. Minden esetre köszönjük a jó tanácsokat! :-)Medve Zsolthttps://www.blogger.com/profile/12151188677605687932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-556755882440193543.post-37695817230563201462015-06-06T18:25:48.694+02:002015-06-06T18:25:48.694+02:00Hali! A végeredmény jól néz ki, de legközelebb csa...Hali! A végeredmény jól néz ki, de legközelebb csak olyan epret szedjetek le, ami a csúcsáig piros. Ezek a félérettek még nem igazán zamatosak. Tetszik a megjegyzés a dzsemfixszel kapcsolatban. Én azért főzök lekvárt, hogy ne a bolti agyonvegyszerezett, kemikáliával teletömött szemetet egyem. Nem érhetem fel ép ésszel, hogy valaki dolgozik vele, és ugyanazt a mérgezett trutyit állítja elő otthon. Évek óta nem használok semmiféle fikszet meg tartósítót, a fejem tetejére sem állok, sőt még az üvegeket sem állítom fejre. Viszont nagyon forró üvegekbe teszem, kifőzöm a fedőket és alaposan kidunsztolom. Soha semmi nem romlik meg. Üdv. Kati. Anonymousnoreply@blogger.com