A hozzávaló mézet ezúttal Lendvai Tibor méhész, apiterapeuta méhészetétől, a Tibi Méztől rendeltük, mert kiváló magyar termelői mézet és egyéb méhészeti termékeket kínál emberbarát árakon, és még mennyiségi kedvezmény is van nála. Mi elégedettek vagyunk a Tibi Mézzel. :-)
Tegyük szellős helyre, és hagyjuk teljesen kihűlni, majd tördeljük darabokra, és tálaljuk úgy. Azt azonban nem árt tudni, hogy - bár sajnálatos módon sok helyen azt írják - ez nem az igazi, klasszikus, Törökországból származó mézédes finomság, mert az eredeti törökméz kicsit több összetevőből áll ennél. De majd hamarosan annak a receptjét megosztjuk veletek... ;-)
Figyelmeztetés: csak annyit készítsünk belőle, amennyi még aznap, legfeljebb másnap elfogy, mert nem túl jól tartható el. Meg nem romlik ugyan, de nagyon hamar elkezd olvadni, és egy ragacsos massza lesz belőle.
Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊
Ha hűtőben tartod, akkor nem lesz ragacsos!
VálaszTörlésOnnan kivéve bármikor használható!
Köszönjük szépen a tippet, kedves Sándor. :-)
Törlés