Meggyes smoothie, avagy a joghurtos meggyes turmix

Egészen addig nem hiányzott az életünkből a smoothie , amíg meg nem kóstoltuk. Illetve, amíg a fiam és a férjem meg nem kóstolta. A fiam mára akkora rajongója lett ennek a gyümölcsös italnak, hogy azt is nehezen bírja kivárni, míg elkészül... Nagy szerencse, hogy pillanatok alatt összeállítható, és alig kell hozzá valami. Ebbe a mostani smoothie -ba nem került se cukor, se méz, mert úgy ítéltük meg, hogy így tökéletes. Persze aki édesebben szereti, tehet bele cukrot vagy mézet. Nálunk most a behűtése is kimaradt, mivel rögtön lecsaptak rá a fiúk. Nem csoda, hőség van, s nincs is jobb egy frissítő, gyümölcsös italnál. :-) Íme a recept: Hozzávalók a meggyes smoothiehoz: - 15-20 dkg magozott meggy - 2 kis pohár natúr joghurt - 1-2 dl tej - fél banán Az egészet turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk. Hidegen fogyasztva a legjobb. Ebben az embert próbáló hőségben egészen biztosan jól fog esni. :-)
Egészen addig nem hiányzott az életünkből a smoothie, amíg meg nem kóstoltuk. Illetve, amíg a fiam és a férjem meg nem kóstolta. A fiam mára akkora rajongója lett ennek a gyümölcsös italnak, hogy azt is nehezen bírja kivárni, míg elkészül... Nagy szerencse, hogy pillanatok alatt összeállítható, és alig kell hozzá valami. Ebbe a mostani smoothie-ba nem került se cukor, se méz, mert úgy ítéltük meg, hogy így tökéletes. Persze aki édesebben szereti, tehet bele cukrot vagy mézet.


Nálunk most a behűtése is kimaradt, mivel rögtön lecsaptak rá a fiúk. Nem csoda, hőség van, s nincs is jobb egy frissítő, gyümölcsös italnál. :-) Íme a recept:

Hozzávalók a meggyes smoothiehoz:
- 15-20 dkg magozott meggy
- 2 kis pohár natúr joghurt
- 1-2 dl tej
- fél banán

Az egészet turmixgépbe tesszük, és összeturmixoljuk. Hidegen fogyasztva a legjobb. Ebben az embert próbáló hőségben egészen biztosan jól fog esni. :-)

Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊

Megjegyzések

A szerzői jogokról

Az oldalon található tartalmak részleteikben szabadon felhasználhatóak és terjeszthetőek a forrás hiteles és kattintható link formájú megjelölésével. Egyéb esetekben a tartalom felhasználása tilos. A blogban elhelyezett fényképek az általunk ténylegesen elkészített ételekről, vagy azok fázisairól készültek. A képeket szerzői jog védi, azok máshol történő felhasználását a szerző megtiltja. A blogban közzétett receptek és/vagy fotók kereskedelmi célú felhasználásához a szerző nem járul hozzá, azokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény által meghatározott módon kell kezelni. Copyright © 2013-2023 www.eztfaldfel.hu