Akácvirágos puding házi akácvirágszörppel

Az elmúlt héten többször is beköltözött konyhánkba az akácvirág. Illata körbelengte az egész házat, ami cseppet sem volt ellenünkre, hiszen annyira kellemes. Készült akácvirág-limonádé , akácvirág szörp , és ez utóbbi felhasználásával ez az istenien finom akácvirágos puding. Meg kell mondjam, íze egyszerre érdekes, és zamatosan kellemes. Azt gondolom, hogy ha valaki készített már akácvirág szörpöt, és az ízlett neki, akkor ezt is ki kell próbálnia. A receptet egyébként az Erdőkóstoló blogon találtam, és azonnal megtetszett... Nálunk mindenki imádta. Próbáld ki te is, és meséld el a tapasztalataidat hozzászólásban... :-) Hozzávalók az akácvirágos pudinghoz: - 1 csomag vaníliás pudingpor - 4 dl tej - 1 dl házi akácvirágszörp Akácvirágos puding elkészítése: Semmiben sem különbözik attól, ahogyan eddig készítettük a pudingokat, kivéve azt, hogy a tej egy része helyett házi akácvirág szörpöt használtunk. Az elkészítés tehát: egy lábasba beleöntjük a pudingport, a tejet és a
Az elmúlt héten többször is beköltözött konyhánkba az akácvirág. Illata körbelengte az egész házat, ami cseppet sem volt ellenünkre, hiszen annyira kellemes. Készült akácvirág-limonádé, akácvirág szörp, és ez utóbbi felhasználásával ez az istenien finom akácvirágos puding. Meg kell mondjam, íze egyszerre érdekes, és zamatosan kellemes. Azt gondolom, hogy ha valaki készített már akácvirág szörpöt, és az ízlett neki, akkor ezt is ki kell próbálnia. A receptet egyébként az Erdőkóstoló blogon találtam, és azonnal megtetszett...



Nálunk mindenki imádta. Próbáld ki te is, és meséld el a tapasztalataidat hozzászólásban... :-)

Hozzávalók az akácvirágos pudinghoz:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 4 dl tej
- 1 dl házi akácvirágszörp

Akácvirágos puding elkészítése:
Semmiben sem különbözik attól, ahogyan eddig készítettük a pudingokat, kivéve azt, hogy a tej egy része helyett házi akácvirág szörpöt használtunk. Az elkészítés tehát: egy lábasba beleöntjük a pudingport, a tejet és az akácvirág szörpöt, majd lassú tűzön készre főzzük. Ezt követően tálkákba öntjük, és hagyjuk kihűlni.

Jó étvágyat kívánunk! :-)

Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊

Megjegyzések

A szerzői jogokról

Az oldalon található tartalmak részleteikben szabadon felhasználhatóak és terjeszthetőek a forrás hiteles és kattintható link formájú megjelölésével. Egyéb esetekben a tartalom felhasználása tilos. A blogban elhelyezett fényképek az általunk ténylegesen elkészített ételekről, vagy azok fázisairól készültek. A képeket szerzői jog védi, azok máshol történő felhasználását a szerző megtiltja. A blogban közzétett receptek és/vagy fotók kereskedelmi célú felhasználásához a szerző nem járul hozzá, azokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény által meghatározott módon kell kezelni. Copyright © 2013-2023 www.eztfaldfel.hu