Sonkás-gombás-kukoricás tészta tejszínnel

Ez egy nagyon ízletes, és gyors étel. Nem vicc, 20 perc alatt kész van! Míg a tésztavíz forr, addig a sonkát fel lehet kockázni, és már mehet is egy serpenyőbe a sonka, gomba, kukorica, tejszín négyes, amit már csak fűszerezni kell, és összeforralni. Lehet, hogy a tészta tovább fog főni, mint ez. Egy hosszú, és fárasztó nap után ez az étel tuti befutó, mert extra gyorsan megvan kicsi időráfordítással, és biztos, hogy mindenki megnyalja majd mind a tíz ujját, miután evett belőle! :-) Mi jól belakmároztunk ebből, savanyúsággal isteni! Benedek kétszer is kért - amúgy is nagyon tésztás. De jöjjön is a recept. Hozzávalók a sonkás-gombás-kukoricás tésztához: - 15 dkg füstölt sonka - 20 dkg gomba - 1 doboz kukoricakonzerv - 50 dkg tészta - 5 dl főzőtejszín - konyhasó - bors - oregánó - petrezselyemlevél Sonkás-gombás-kukoricás tészta tejszínnel elkészítése: A tésztát főzzük ki sós vízben, majd szűrjük le. A kockákra vágott sonkát a gombaszeletekkel, a kukoricával, és a tej
Ez egy nagyon ízletes, és gyors étel. Nem vicc, 20 perc alatt kész van! Míg a tésztavíz forr, addig a sonkát fel lehet kockázni, és már mehet is egy serpenyőbe a sonka, gomba, kukorica, tejszín négyes, amit már csak fűszerezni kell, és összeforralni.



Lehet, hogy a tészta tovább fog főni, mint ez. Egy hosszú, és fárasztó nap után ez az étel tuti befutó, mert extra gyorsan megvan kicsi időráfordítással, és biztos, hogy mindenki megnyalja majd mind a tíz ujját, miután evett belőle! :-) Mi jól belakmároztunk ebből, savanyúsággal isteni! Benedek kétszer is kért - amúgy is nagyon tésztás. De jöjjön is a recept.

Hozzávalók a sonkás-gombás-kukoricás tésztához:
- 15 dkg füstölt sonka
- 20 dkg gomba
- 1 doboz kukoricakonzerv
- 50 dkg tészta
- 5 dl főzőtejszín
- konyhasó
- bors
- oregánó
- petrezselyemlevél

Sonkás-gombás-kukoricás tészta tejszínnel elkészítése:
A tésztát főzzük ki sós vízben, majd szűrjük le. A kockákra vágott sonkát a gombaszeletekkel, a kukoricával, és a tejszínnel főzzük össze, ízesítsük, majd keverjük össze a kifőtt, leszűrt tésztával. Reszeljünk egy kis sajtot a tetejére, és már fogyasztható is. Jó étvágyat! :-)

Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊

Megjegyzések

A szerzői jogokról

Az oldalon található tartalmak részleteikben szabadon felhasználhatóak és terjeszthetőek a forrás hiteles és kattintható link formájú megjelölésével. Egyéb esetekben a tartalom felhasználása tilos. A blogban elhelyezett fényképek az általunk ténylegesen elkészített ételekről, vagy azok fázisairól készültek. A képeket szerzői jog védi, azok máshol történő felhasználását a szerző megtiltja. A blogban közzétett receptek és/vagy fotók kereskedelmi célú felhasználásához a szerző nem járul hozzá, azokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény által meghatározott módon kell kezelni. Copyright © 2013-2023 www.eztfaldfel.hu