Így is történt, és az eredmény egy viszonylag gyors, de mégis finom és tartalmas ebéd lett. Bátran merem ajánlani mindenkinek. Nekünk nagyon bejött! ;-)
Hozzávalók a sült karajhoz:
- 0.5 kg sertéskaraj
- 5-6 gerezd fokhagyma (vagy házi fokhagymakrém)
- 4-5 mokkáskanál házi ételízesítő
- 1 mokkáskanál házi vöröshagymakrém
- csipetnyi morzsolt oregánó
- csipetnyi őrölt kömény
- őrölt bors
- konyhasó
- 1 evőkanál étolaj
Hozzávalók a köretekhez:
Elkészítés:
A párolt zöldség elkészítése: 1 kg fagyasztott zöldséget egy kevés olajjal (vagy vajjal) beleteszünk egy mélyebb serpenyőbe, Egy kevés vizet adunk hozzá, picit sózzuk, esetleg borsozzuk, ízesítjük tetszés szerint (mi csak egy kis morzsolt petrezselyem levelet tettünk hozzá, az kiemeli a zöldségek ízét), és fedővel letakarjuk. Hagyjuk megpárolódni a zöldséget. Néha megkeverjük.
Terjesztés: ha elviszed a receptet, kérlek jeleníts meg egy hivatkozást, hogy itt találtad. Köszönöm előre is. 💚 Nyilván te sem szeretnéd, hogy csak úgy elvigyék a munkádat szó nélkül, miközben te több órát dolgoztál vele! A képeket pedig kérlek, csak egészében használd fel, ne vágd le róla a logókat, mert szerzői jog védi őket. Legyünk egymásra tekintettel! 😊
Megjegyzések
Megjegyzés küldése